Suojapinnoitus

Ota yhteyttä

Taistelu viruksia ja bakteereja vastaan on julistettu Nord Coating Antibac -pinnoitteen avulla!

Saat meiltä kohteeseesi antimikrobisen suojapinnoituksen, joka antaa jopa 99,9 %:n suojan viruksia ja bakteereja, myös koronavirusta, vastaan 12 kuukauden ajaksi. Nord Coating Antibac on täysin uudenlainen, laajasti tutkittu ja testattu pinnoite, joka soveltuu mille tahansa pinnalle. Käyttökohteita on lukuisia: koulut, päiväkodit, kodit, ajoneuvot, pesutilat, hotellit, kaupat, ravintolat ja niin edelleen – yleisesti ottaen kaikki pinnat, joihin ihminen koskettaa, voidaan pinnoittaa. 

Aine aktivoituu tunnin sisällä sen laitosta, muodostaen antibakteerisen suojan. Pinnoitettuja pintoja voidaan puhdistaa normaalisti menettämättä aineen tehoa. Pinnoitus voidaan uusia 12 kuukauden kuluttua.


Suojapinnoitus on tarkkaa käsityötä, ja me hoidamme sen ammattitaidolla. Olemme tuotteen lisenssin omistavan Suojapinnoitus Finland Oy:n valtuuttama asennusyritys Päijät-Hämeen alueella. Suojapinnoitus Finland Oy on Oulussa toimiva yritys, jolla on yksinoikeus pinnoitteen maahantuontiin ja myyntiin Pohjoismaissa. Pinnoituksen laiton jälkeen saat meiltä todistuksen, jonka voit halutessasi laittaa esille.


Ota meihin yhteyttä ja kerro millaiseen kohteeseen tai pintaan haluat Nord Coating Antibac -pinnoitteen! Voit myös kysyä meiltä lisätietoa pinnoitteeseen liittyen.